Bayramiç'e Şehit Acısı Düştü



Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, zırhlı askeri aracın şarampole yuvarlandığı kazada şehit düşen 3 askerden Uzman Çavuş Halil Karataş'ın acı haberi Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi Alakeçi Köyü'ndeki ailesine verildi.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde dün akşam, devriye görevi yapan 'Kirpi' olarak bilinen zırhlı askeri araç şarampole yuvarlandı. Kazada 3 asker şehit olurken 8 asker de yaralandı. Şehit düşen 3 askerlerden Uzman Çavuş Halil Karataş'ın ailesinin oturduğu, Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi Alakeçi Köyü'deki ailesine acı haber verildi. Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Bayramiç Belediye Başkanı Ak Parti'li Sadettin Arslan ve Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Nazmi Çaydaş, gece Uzman Çavuş Halil Karataş'ın babası Rıza Karataş ve annesi İclal Karataş'a oğullarının şehit olduğu haberini verdi. Haberi alan Baba Rıza Karataş ile anne İclal Karataş sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri, fenalaşan anne İclal Karataş'a tıbbi müdahalede bulundu. Şehit Uzman Çavuş'un Bolu 2'nci Komando Tugayı'nda görevli olduğu, geçici görevle Hakkari Şemdinli'de bulunduğu belirtildi.

DHA
Google'da paylas

who over

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah rahmet eylesin

Tolga ER dedi ki...

Pırıl pırıl bir vatan evladını daha kaybettik.Ortada çok büyük bir vebal var, günah var.İnsanları düşünmeye, erdeme, haksızlıklara karşı birazcık da olsun dik durmaya davet ediyorum. Küçücük te olsa bilinçsizce yapılan her şey olmayasıya bir yere dayanır.Eğer ki günahın kötülüğün içinde öyle veya böyle var isen unutma o senin karşına ölmeden dikilecek.Bunlarla yüzleşeceksin.Bu evladın karşısında ağlıyorum. utanıyorum.Ülkem adına, insanlarım adına.Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.

Unknown dedi ki...

Allah tan rahmet diliyorum böyle bir acı kayıp yürekleri yaktı Karataş ailesine allah.tan sabır dilerim başınız Sağolsun